دانشجويان گرامي :

کليه دانشجويان موظفند پس از اتمام تمامي واحدهاي مصوب رشته خود و دريافت تمامي نمرات ، فارغ التحصيلي خود را حضوراً به مسئول مربوطه اعلام نمايند و مراحل تسويه و تکميل پرونده فارغ التحصيلي را انجام دهند در غير اينصورت دانشگاه مسئوليتي براي انجام مراحل فارغ التحصيلي نخواهد داشت و درصورت نياز تا اتمام مراحل فارغ التحصيلي هيچگونه گواهينامه پايان تحصيلات صادر نخواهد شد .

مدارک لازم جهت فارغ‌التحصيلي :

1- تکميل فرم فارغ التحصيلي و فرم اطلاعات فارغ التحصيلان

2- ارائه 6 قطعه عکس جديد 4×3 زمينه سفيد سال جاري

3- عضويت در کانون دانش آموختگان دانشگاه جامع علمي کاربردي و ارائه کد پيگيري

4- ارائه يک قطعه تمبر متفرقه 10000 ريالي ( قابل تهيه از شعب بانک ملي ) جهت ابطال گواهينامه

5- در صورت استفاده از وام شهريه و ... با مراجعه به امور مالي پيگيري لازم را انجام دهيد

مدارک لازم جهت دريافت گواهينامه پايان تحصيلات :

1- عضويت در کانون دانش آموختگان دانشگاه جامع علمي کاربردي و ارائه کد پيگيري

2- ارائه يک قطعه تمبر متفرقه 10000 ريالي ( قابل تهيه از شعب بانک ملي ) جهت ابطال گواهينامه

3- اصل و کپي کارت پايان خدمت و يا کارت معافيت ويا ارائه گواهي مبني بر در حال خدمت بودن بدون غيبت

4- در صورت استفاده از وام شهريه و ... همراه داشتن دفترچه اقساط و يا برگ تسويه حساب وام

5- براي دريافت دانشنامه ارائه اصل گواهينامه موقت به همراه تمبر10000 ريالي الزامي مي باشد و افراديکه از وام استفاده نموده‌اند بايستي برگ تسويه وام خود را ارائه کنند .

مدارک مورد نیاز جهت فارغ التحصیلان کارشناسی

1- مدرک کاردانی (موقت و یا اصل)

2- ریز نمرات کاردانی

3- تاییدیه مدارک کاردانی ( درصورتیکه مدرک کاردانی از دانشگاه جامع علمی کاربردی باشد نیاز به تایید نمی باشد.)

4- کپی از تمام صفحات شناسنامه

5- کپی کارت ملی (پشت و رو)

6- کپی پشت و روی کارت پایان خدمت (آقایان)

7- 6قطعه عکس 3x4 تمام رخ با زمینه روشن

8- فرم کارورزی و پروژه

مدارک مورد نیاز جهت فارغ التحصیلان کاردانی

1- اصل و کپی دیپلم

2- تاییدیه دیپلم

3- کپی از تمام صفحات شناسنامه

4- کپی کارت ملی (پشت و رو)

5- کپی پشت و روی کارت پایان خدمت (آقایان)

6- 6قطعه عکس 3x4 تمام رخ با زمینه روشن

كليه فارغ اتحصيلان لازم است براي دريافت گواهينامه موقت پايان تحصيلات به سايت دانشگاه جامع علمي كاربردي (www.uast.ac.ir) مراجعه نموده و پس از ثبت اطلاعات مربوطه در کانون دانش آموختگان ، كد رهگيري دريافت نمايند و با در دست داشتن پرينت اطلاعات ثبت شده و كد رهگيري براب ديافت مدرك به مركز مراجعه نمايند.

لازم است دانشجویان گرامی در آخرین نیمسال تحصیل، از کامل بودن پرونده فارغ لتحصیلی خود اطمینان حاصل نمایند تا پس از اعلام آخرین نمره قبولی از دروس ماخذه در صدور مدرک فارغ التحصیلی آنها وقفه ای ایجاد نگردد. البته بدیهی است در صورت عدم ارائه برگه تسویه حساب، فیش دانشنامه و کد رهگیری دانش آموختگان به کارشناس رشته تحصیلی مرکز، امکان صدور مدرک فارغ التحصیلی فراهم نخواهد بود و از آنجایی که هیچ یک از مراحل صدور مدرک فارغ التحصیلی در قسمت ستاد، بصورت دستی و توسط فارغ التحصیل انجام پذیر نیست، لذا تسریع در ارائه مدارک فارغ التحصیلی به کارشناسان مرکز، موجب تسریع در صدور مدرک فارغ التحصیلی می شود.

بر همین اساس کلیه دانشجویان در آخرین نیمسال تحصیلی خود به کارشناس رشته مربوط در مرکز مراجعه و نسبت به ارائه و تکمیل مدارک فارغ التحصیلی اقدام نمایند و در پایان تحصیل هم بلافاصله پس از اعلام و ثبت آخرین نمره در کارنامه نهایی برای امور فارغ التحصیلی خود از طریق دانشکده اقدام نمایند.

کلیه فارغ التحصیلان پس از اطمینان از تکمیل شدن پرونده فارغ التحصیلی خود، یک ماه بعد از تاریخ ارسال پرونده فارغ التحصیلی از مرکز به دانشگاه جامع، جهت دریافت گواهینامه موقت فارغ التحصیلی شخصا و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر به امور فارغ التحصیلان مراجعه نمایند.

تقویم آموزشی نیمسال اول 95-94

برنامه هفتگی نیمسال اول 95-94

ارتباط با مدیر آموزش دانشگاه

دانشجویان محترم می توانند از طریق تکمیل فرم مربوط، با مدیر آموزش مرکز در ارتباط باشند.

تکمیل فرم

زمان ملاقات حضوری دانشجویان با ریاست دانشگاه

شنبه ها ساعت 8 صبح الی 10

سه شنبه ها 8 صبح الی 12

تلفن های تماس:

فکس:

رایانامه

info@aitc-uast.com

1a

2a

3a

4a

7a

آخرین کتب الکترونیکی منتشر شده

خبرخوان یافت نشد

درباره دانشگاه صنعت هوانوردی

مرکز آموزش علمی و کاربردی صنعت هوانوردی مشهد

معرفی مرکز : این مرکز در سال 1381 در مشهد در رشته های هوانوردی شروع به کار نموده است.

اهداف مرکز آموزش هوانوردی

1)      اشاعه و گسترش علوم هوانوردی در کشور

2)      امکان آموزش به علاقمندان صنعت هوانوردی با هزینه مناسب در داخل کشور

3)      تربیت نیروی انسانی و ماهر مورد نیاز با توجه به رشت صنعت حمل و نقل هوایی مسافر و بار